Zoomtraining: 10 tips voor het vinden van een nieuwe balans tussen werk-privé

Training voor het gehele team: Een nieuwe balans tijdens en na de Coronapandemie

Voor een betere werk-privé balans en meer innerlijke rust

De gevolgen van de coronamaatregelen heeft bijna geen enkele werknemer onberoerd gelaten. Iedereen heeft wel geworsteld met het thuiswerken in combinatie met kinderen, huisgenoten ( of juist het ontbreken daarvan), thuisonderwijs, de organisatorische puzzel en het vaak wegvallen van ontspannende activiteiten.

Ik merk in mijn praktijk dat werknemers veel stress hebben opgebouwd in deze periode, ze zijn moe, prikkelbaarder, hebben lichamelijke stressklachten en ervaren concentratieproblemen. Voor veel werknemers was deze Coronaperiode een stressvolle periode bovenop de toch al wankele balans tussen werk en privé.

Om ervoor te zorgen dat uw medewerkers goed blijven presteren op het werk en niet uitvallen, is het van belang dat zij aan de slag gaan met een nieuwe balans tussen werk en privé.

Medewerkers die bewust bezig zijn met hun balans, voelen zich vitaler, hebben meer focus en presteren beter.

Hoe staat het met de balans van uw medewerkers?

Tijdens deze korte Zoomtraining worden uw medewerkers bewust van de gevolgen van langdurige stress voor hun lichaam, hun concentratie en mentale veerkracht. Door middel van 10 direct toepasbare tips leren zij om veranderingen aan te brengen in hun leefpatroon en mindset. Hierdoor ervaren zij meer controle over hun leven en blijven ze rustiger en effectiever presteren onder druk.

Opbouw van de training

Stap 1: Bewustwording

  • Invullen van een weekagenda.
  • Oefening om de eigen balans te ervaren en te visualiseren.
  • Ontdekken van energiegevers en energievreters.
  • Beoordelen van de eigen weekagenda.
  • In staat om probleemgebieden te benoemen.

Stap 2: Tien zeer praktische en toepasbare oplossingen.

De medewerkers krijgen tijdens de interactieve zoom training mijn top 10 tips. Dit zijn mijn meest effectieve tips om in korte tijd weer meer balans te ervaren.

Praktische gegevens

De duur van de zoomtraining is 1,5 uur. Het maximum aantal deelnemers is 20. De kosten bedragen €450,- . Genoemde prijzen zijn exclusief btw.

Aanmelden

U kunt uw werknemers voor de training aanmelden per mail: sandra@bureauketterings.nl . Of telefonisch op 06-52143595 of 070- 4157123.