Weer in balans na een burn-out

U heeft een medewerker die burn-out is geraakt of overspannen is geraakt. Nu is de tijd gekomen dat hij/zij weer terugkomt op de werkvloer en zijn/haar uren gaat opbouwen.

Weer terugkomen op de werkvloer is voor deze werknemer vaak een ingewikkeld proces. Hij/zij zal snel stress ervaren in dit proces, er komt veel op hem/haar af. Dit komt omdat uw medewerker in het begin nog last heeft van vermoeidheidsklachten en concentratiestoornissen, het overzicht is snel kwijt.

Het is belangrijk om deze werknemer te begeleiden in het voelen van grenzen en het luisteren hiernaar. Daarnaast is het belangrijk om oog te hebben voor de valkuilen bij het opbouwen van de werkzaamheden.

Intensieve begeleiding tijdens het opbouwproces

Sandra Ketterings heeft als balanscoach, al vele werknemers geholpen om op een goede manier weer aan de slag te gaan. Ze helpt uw medewerkers weer balans en controle te ervaren tijdens het opbouwproces. Ze gaat concreet aan de slag met de stressoren die de werknemer op dit moment ervaart. Ze helpt om de valkuilen helder te krijgen en leert hoe uw werknemer hieruit kan blijven.

Tijdens het opbouwproces zal Sandra met uw werknemer gaan onderzoeken welke alarmsignalen hij/zij heeft gekregen en genegeerd, in aanloop naar de burn-out. Zij maken samen een plan van aanpak voor de toekomst. Uw werknemer leert welke signalen hij/zij serieus moet gaan nemen. Wat hij/zij specifiek nodig heeft en kan doen om in balans te blijven tijdens een langdurige stresssituatie. Tijdens dit proces werkt Sandra nauw samen met de bedrijfsarts.

Dit is een intensief coaching traject en per werknemer verschillend. Na een intake kan Sandra een redelijke inschatting geven hoeveel sessies zij nodig heeft.

Deze trajecten duren gemiddeld tussen de 10 en 15 uur afhankelijk van de problemen die de werknemer nu nog ervaart.

Een uur begeleiding kost € 120,- exclusief 21% Btw.