Testimonials

“Balans vinden is een werkwoord”

De balanscoach en maatschappelijk werkster Sandra Ketterings ondersteunt de medewerkers van FACET bij het vinden van meer balans in hun leven.

Lees hier het volledige artikel

 

Sandra kwam precies op het juiste moment kennismaken met FACET.

We hadden een aantal situaties die in balans gebracht moesten worden. Na een eerste kennismaking, zijn we zonder aarzelen direct gestart. Als snel bleek er veel animo voor een balanscoach te zijn.

Sandra helpt ons in iedere situatie, ze is echt een spiegel, blijft neutraal en heel concreet. Je leert beter naar jezelf te kijken en hoe kun je zelf het beste met bepaalde situaties om gaan. Sandra heeft oprecht interesse in de mens, laat je niet zomaar los.

Onze samenwerking heeft mij veel inzichten gebracht, elk uur met Sandra vind ik enorm waardevol. Gewoon even samen stilstaan, om daarna weer met een frisse wind vooruit te gaan!

Sandra dankjewel voor onze geweldige samenwerking!

Liefs Kim

Ons HRM beleid is samen te vatten in de 3 V’s; Vitaliteit, Verandervermogen en Vakmanschap. Vooral op de eerste 2 V’s levert de inzet van Sandra binnen FACET een goede bijdrage.

Aandacht voor de mentale energie om ons werk goed te kunnen blijven doen en jezelf blijven ontwikkelen om veranderingen bij te blijven. Sandra houdt een ieder een spiegel voor, ook de faciliterende rol hierin voor FACET. De kern is dat onze collega’s veelal zélf de sleutel in handen hebben om verandering te brengen in de eigen situatie.

De aanpak van Sandra is er op gericht om hen daarbij op een goede manier te ondersteunen, ook als er privé gerelateerde zaken een rol spelen. Voor ons als directie van FACET past deze inzet goed in onze strategie de komende jaren. “Groei en Balans”, niet alleen voor onze klanten maar zeker ook voor onze medewerkers.

 

**********************************************************************************

“Mijn coaching gesprekken met Sandra waren altijd zeer verhelderend voor mij. Naast een goed luisterend oor, prikkelt ze precies op het juiste moment en vraagt om verder te komen. Haar tips zijn concreet en praktisch waardoor ik ze ook goed kon toepassen. Ik heb in het verleden met verschillende coaches gesprekken gevoerd, maar de impact die de aanpak van Sandra heeft gehad op mij, heb ik niet eerder meegemaakt. Dank!!”

Roy H  (Lean SixSigma Blackbelt )