Over mij

Ik ben Sandra Ketterings.

Ik ben geboren in Gelderland ( 1970) en in 1990 naar Den Haag verhuisd om archeologie te studeren aan de Universiteit van Leiden. Toen dit niet zo’n bijster succes bleek, ben ik uiteindelijk maatschappelijk werk en dienstverlening gaan studeren aan de Haagse Hogeschool.

Vanaf het moment dat ik ging stagelopen wist ik dat dit mijn vak was. Ik heb met heel veel plezier bijna 16 jaar in loondienst gewerkt bij het Algemeen Maatschappelijk Werk. In 2007 ben ik daarnaast begonnen met het opzetten van een eigen hulpverleningspraktijk speciaal voor vrouwen.

In 2010 heb ik mijn vaste baan opgezegd en sindsdien werk ik als zelfstandige. Vanuit mijn praktijk heb ik mij gespecialiseerd in werk/privé-balansproblematiek. Ik help vooral vrouwen om deze balans op een praktische en snelle manier te vinden en te behouden. Daarnaast bied ik individuele assertiviteitstrajecten. Op mijn site: www.debalanscoachvoorvrouwen.nl vindt u hierover meer informatie.

Maar…… ik ben veel breder opgeleid dan alleen balansproblematiek én de laatste jaren kreeg ik steeds vaker van opdrachtgevers de vraag of ik niet coaching on the job kon bieden. Vandaar dat ik ook Bureau Ketterings gestart ben. Vanuit Bureau Ketterings bied ik balanscoaching en bedrijfsmaatschappelijk werk voor medewerkers.

Ik werk vanuit mijn eigen praktijk in Den Haag aan de rand van Rijswijk en indien gewenst bied ik coaching on the job.

E-mail: sandra@bureauketterings.nl

Telefoon: 06-52143595 of 070-4157123