Training: Een gezonde werk-privé balans

Training voor het gehele team: Een gezonde werk-privé balans

Voor een betere werk-privé balans en meer innerlijke rust

In toenemende mate combineren medewerkers hun werk met een druk privéleven. De combinatie werk en privé kan behoorlijk zwaar vallen. Veel medewerkers komen per dag structureel tijd tekort. Dat zorgt ervoor dat ze geregeld vermoeid en gestrest op het werk verschijnen met als gevolg dat hun werkprestaties onder druk staan of zij uitvallen door ziekte.

Een goede werk-privé balans is daarom enorm belangrijk. Medewerkers die bewust bezig zijn met hun balans, hebben meer focus en presteren beter.

Hoe staat het met de balans van uw medewerkers?

Laat uw medewerkers leren en ervaren hoe zij meer innerlijke rust en balans in hun leven creëren door kleine, direct toepasbare veranderingen aan te brengen in hun leefpatroon en mindset. Hierdoor ervaren zij meer controle over hun leven en blijven ze rustiger en effectiever presteren onder druk. Op de langere termijn zorgt het ervoor dat het hen lukt om meer balans te ervaren terwijl ze eigenlijk hetzelfde blijven doen.

Opbouw van de training

Stap 1: Bewustwording

  • Invullen van een weekagenda.
  • Oefening om de eigen balans te ervaren en te visualiseren.
  • Ontdekken van energiegevers en energievreters.
  • Beoordelen van de eigen weekagenda.
  • In staat om probleemgebieden te benoemen.

Stap 2: Oplossingen vinden

Vele praktische tips om tijd te winnen, bewust te worden van eigen gedrag en gedachten, beproefde methoden om meer rust te ervaren gedurende een dag.

Stap 3: Uitvoering

Medewerkers schrijven een plan van aanpak op basis van de verkregen tips. Doel van het plan van aanpak is om de stressmomenten op te lossen in de weekagenda.

Praktische gegevens

De duur van de workshop is 3 tot 3,5 uur. Het maximum aantal deelnemers is 20. De kosten bedragen € 650,- . Genoemde prijzen zijn exclusief btw.

Aanmelden

U kunt uw werknemers voor de training aanmelden per mail: sandra@bureauketterings.nl . Of telefonisch op 06-52143595 of 070- 4157123.