Balans-check

Hoe staat het met de balans van uw medewerkers?

Veel medewerkers worstelen met het vinden van de juiste balans tussen werk en privé. Zij voelen zich regelmatig gejaagd. Zij leggen de lat hoog en nemen veel hooi op hun vork. Dat levert stress op. Tegelijkertijd zijn deze mannen en vrouwen vaak ook de loyale en talentvolle medewerkers die van onschatbare waarde zijn voor uw organisatie en die u graag wilt behouden. De ´Balans-check´ is een praktisch en inzicht-gevend instrument dat hen concrete handvatten geeft om meer balans in hun werk en privéleven te creëren.

Voor wie

De ´Balans-check´ is bedoeld voor medewerkers die:

  • In korte tijd veel praktische tips willen krijgen om meer innerlijke rust te ervaren en de stressbestendigheid te vergroten.
  • Zicht willen krijgen op energiegevers en energienemers.
  • Snel en eenvoudig door concrete aanpassingen thuis en op het werk, willen leren meer focus te krijgen voor een betere concentratie en grotere persoonlijke effectiviteit.

Wat houdt de ´Balans-check´ in?

Tijdens de ´Balans-check´ krijgt uw werknemer inzicht in hoe zijn/haar leven er nu uitziet. Hij/zij ontdekt waar zijn/haar persoonlijke knelpunten zitten in de doordeweekse agenda en op het werk. De medewerker gaat vervolgens praktisch aan de slag om deze knelpunten op een creatieve en effectieve manier op te lossen.

Na afloop van de ´Balans-check´:

  • Heeft uw werknemer inzicht in zijn/haar weekagenda.
  • Weet hij/zij wat zijn/haar energiegevers en energienemers zijn.
  • Heeft uw medewerker inzicht in hoe zijn/haar persoonlijke balans eruit ziet.
  • Is hij/zij meer gefocust op haar werk.
  • Gaat de deelnemer gegarandeerd naar huis met nieuwe inzichten, veel energie en een plan van aanpak om knelpunten praktisch en eenvoudig aan te pakken.

Kosten

De ´Balans-check´ kost € 195,- exclusief 21% btw.

Het is een investering die zichzelf dubbel en dwars terugverdient en uw medewerker weer energie en focus geeft in de dingen die hij/zij doet.