home

Wanneer ga je naar een vrouwen coach?

Als vrouw zijnde ben je bij mij altijd welkom! Of je nu merkt dat je leven niet zo loopt als je zou willen, je mogelijk moe bent van het in de lucht houden van alle ballen. Je wilt misschien leren beter je grenzen te stellen of je wilt gewoon eens sparren met een vrouwelijke professional in plaats van met een vriendin.

Of je nu in een ernstige burn-out zit en je geen idee hebt hoe je hier doorheen moet. Of dat je graag een spiegel voorgehouden wilt worden, omdat je wilt weten waarom je je niet helemaal happy voelt.

Dat kan allemaal.

Als vrouwencoach en maatschappelijk werkster kijk ik graag met je mee. We gaan samenwerken aan wat jij nu als probleem ervaart en we gaan dit dusdanig “oplossen” totdat jij aangeeft weer verder te kunnen. Dit “oplossen” gebeurt door mee te kijken, je te steunen, je helpen inzichten te verkrijgen en heel praktische tips en handvaten aan te reiken zodat jij de situatie en/of je gedrag kunt veranderen.

Keer op keer hoor ik van vrouwen hoe fijn het is om te praten met iemand die echt luistert, je een spiegel voorhoudt, je inzichten en tips geeft en je ook snapt als vrouw zijnde.

Dus waar je op dit moment ook mee rondloopt; gun jezelf de kans om hierover met me in gesprek te gaan.

Ik snap echter heel goed dat het soms heel spannend kan zijn om hulp te vragen. Je hebt mogelijk geen idee of iemand je met  jouw probleem verder kan helpen. Je wilt uiteraard ook weten of je wel een klik met me hebt, daarom werk ik met een gratis telefonisch kennismakingsgesprek van ongeveer 30 minuten.

Op de pagina over mij vind je meer informatie over mij.

Wees welkom!

Neem je tijd om rustig op mijn site rond te kijken en laat me weten of je een gratis kennismakingsgesprek met me wilt inplannen.

Je kunt me bellen ( 0652143595 of 070-4157123), mailen of skypen.